The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 3853

Burrit të Madh - Arabic sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

5072 Views


Burrit Të Madh - Arabic Sub Albanian
Kushtuar luftëtarit dhe heroit të gjallë të Islamit, Sejid Hasan Nasrallahut i cili me besimin, devotshmërinë dhe përkushtimin e vet ndaj fesë dhe udhëheqësve të saj arriti që të reziston madje dhe mposhtë armikun më të madh të myslimanëve sionistët. Çdo besimtarë... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here