We've got a new look! Explore our beta website
The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 993

Zgjimi Islamik [Beteja e guximit dhe e vullnetit] - Lideri Suprem - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

13014 Views


Zgjimi Islamik [Beteja E Guximit Dhe E Vullnetit] - Lideri Suprem - Farsi Sub Albanian
Pas ngadhenjimit te Revolucionit Islamik ne Iran dhe sakrifices madheshtore te popullit mysliman iranijan dhe pas fitores se madhestore te rezistences islamike ne Liban kundra shtetiti gjakpires dhe kancerogjen, popujt mysliman filluan zgjimin e tyre dhe e pane qe me guxim dhe me vullnet mund te... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net