The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 2620

Lideri mbi nënçmimin e Kuranit Persian sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

12349 Views


Lideri Mbi NëNçMimin E Kuranit Persian Sub Albanian
Ajetullah Udhma Ali Khamenei Ngjarja e ofendimit të Kuranit dhe të Profetit të nderuar të Islamit (savs) megjithë hidhërimin e madh me vete mbart edhe një mesazh të gjerë që është \" Nga dita në ditë, shtohet gjithnjë e më shumë ndriçimi i Kuranit... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net