The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1606

Jaranët e Hysejnit (A) - Vehabi (r.a) - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

5409 Views


JaranëT E Hysejnit (A) - Vehabi (R.A) - Farsi Sub Albanian
Një here një çift i krishtere ne Medine kishin ardhur tek shtëpia e Aliut a.s. te kërkojnë lutje nga ai për foshnjën e tyre te sëmurë. Krishterët e Medinës edhe pse u mbeten besnik fesë se tyre ata çmonin dhe respektonin shume Profetin Muhammed s.a.a.v.s dhe anëtarët e Familjes... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net