We've got a new look! Explore our beta website
The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1728

Imam Khomeini jep dhurata për Krishtlindjen - Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

7130 Views


Imam Khomeini Jep Dhurata PëR Krishtlindjen - Albanian
Si rezultat i internimi te tij nga vendlindja e me vone nga Iraku, Imam Khomeini k.s. me 1978 per nje kohe te shkurter qendroi ne France ne nje lagje te Parizit e quajtur Neauphle Le Chateau. Prej ketu Imami filloi te rezon mbreterine 2500 vjecare te Shahut dhe mitet dhe idhujt qe krijuan... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net