The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1708

Zijareti i Ashures - Besim Kerbelai - Arabic sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

6177 Views


Zijareti I Ashures - Besim Kerbelai - Arabic Sub Albanian
Lidhur me vlerën e zijaretit të Imam Husejnit (paqja qoftë mbi të) Njëri nga zijaretet që mund të recitohet qoftë në haremin e Imam Husejnit (paqja qoftë mbi të) dhe qoftë larg tij, është i famshmi Zijaret i Ashures. Në veprën e titulluar... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net