The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1116

Poem - Imamët e mi - My Imams - sub Albanian Arabic

  • Embed Video
  • Add to Favourites

3987 Views


Poem - ImamëT E Mi - My Imams - Sub Albanian Arabic
Himn mbi Imamët e dymbëdhjet nga Familja e shenjtë profetike. Projekti publikohet me rastin e ditëlindjes së bekuar të, babait të imamatit, Imam Aliut a.s. dhe është dhuratë për të nga ithtaret e tij shqipfoles. Falënderojmë të gjithë ata që mundësuan realizimin e këtij... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net