The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 4414

Imam Hysein (a) Karvani i Krenarisë - Arabic sub Albanian (Moakkabul Aba) [Full Movie]

  • Embed Video
  • Add to Favourites

13532 Views


Imam Hysein (A) Karvani I Krenarisë - Arabic Sub Albanian (Moakkabul Aba) [Full Movie]
Ky film është një paraqitje e ngjarjeve që janë pas Martirizmit (Shehid) të Imam Hysseinit (a) më 10 Muharrem në vitin 61 luan pas Hixheretit (imigrimit të Prejgamberit (s) në Medine). Në atë kohë, Motra e tij Zayyida Zajnebja (a) dhe i biri... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here