The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1851

Lideri Suprem i Revolucionit islamik tregon poezi mbi Kerbelanë - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

12608 Views


Lideri Suprem I Revolucionit Islamik Tregon Poezi Mbi Kerbelanë - Farsi Sub Albanian
Lideri i Revolucionit islamik eshte adhurues dhe dashamire i poezise e ne vecanti i poezise mbi Ehlibejtin a.s.. Cdo vit mbledh poetet e Ehlibejtit a.s. dhe degjon poezite e tyre ndersa ne njeren nga ato takime edhe vet tregoj disa nga poezite. Redaksia e AlbShiaTV e pa te arsyeshme qe keto poezi... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net